Torskrygg med bacon & kantareller
Publicerat: 2017-09-20
Klockan: 08:25:00
Klockan: 08:25:00
En firre till tisdagsmiddag.
Ingredienser:
Smör
4 bitar torskrygg
Salt & peppar
Klippt dill
1 charlottenlök
1 pkt knaperstekt bacon
Serveras med dillmos:
Mjölig potatis
Varm grädde
smör salt & vitpeppar
1/2 kruka färsk dill
Kokar potatisen mjuk och häller av vattnet.
Tillsätter den varma grädden och smöret.
Stöt med en potatiskross, smaka av med salt & peppar + dillen.
Knaperstek bacon, stek tunt skivad charlottenlök och kantareller i omgångar.
Stek den tinade torsken i rikligt med smör, öser fisken med smöret under stekningen.
Fördela bacon, lök och svamp över fisken och servera med det goda dillmoset!
♥

♥
Smakade gott efter en mil på fossingarna i regnvädret!
Kommentarer
Postat av: yllefilt.blogg.se
Vilka goda recept du verkar dela med dig av :D
Trackback