Torskrygg med bacon & kantareller

Publicerat: 2017-09-20
Klockan: 08:25:00
En firre till tisdagsmiddag.
 
Ingredienser:
Smör
4 bitar torskrygg
Salt & peppar
Klippt dill
1 charlottenlök
1 pkt knaperstekt bacon
 
Serveras med dillmos:
Mjölig potatis
Varm grädde
smör salt & vitpeppar
1/2 kruka färsk dill
 
Kokar potatisen mjuk och häller av vattnet.
Tillsätter den varma grädden och smöret.
Stöt med en potatiskross, smaka av med salt & peppar + dillen.
 
Knaperstek bacon, stek tunt skivad charlottenlök och kantareller i omgångar.
Stek den tinade torsken i rikligt med smör, öser fisken med smöret under stekningen.
 
Fördela bacon, lök och svamp över fisken och servera med det goda dillmoset!
Smakade gott efter en mil på fossingarna i regnvädret!
 

Kommentarer
Postat av: yllefilt.blogg.se

Vilka goda recept du verkar dela med dig av :D

2017-09-27 @ 11:14:39
URL: http://yllefilt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0