Torskrygg på två vis
Publicerat: 2017-07-18
Klockan: 23:05:00
Klockan: 23:05:00
Tisdagens middag blir torskrygg på en bädd av spenat & creme fraiche.
Ugn 225 grader.
Halverar potatisen och blandar den med olja, salt & peppar.
Ställer in i ugnen ca 15 minuter innan fisken.
Saltar och pepprar fisken och ställer in i ugnen ca 20 minuter bredvid potatisen.
Vispar ihop hackad spenat med creme fraiche och pressad vitlök.
Tar ut fisken och potatisen.
Lägger vispet i botten av en ugnsfast form, lägger över fisken och potatisen, får sedan gotta sig i ugnen ca 5 minuter.

Praktiskt, det här med att göra allt i ett i ugnen.
Förra veckan gjorde jag nåt liknande, också med torskrygg.
Blandade då creme fraichen med hackad chili och gräslök.

Snabbt, enkelt och så gott!

Torsk med sting!
Kommentarer
Postat av: Owe Modigh
Hej ! Du har glömt skriva hur mycket Cream fraiche samt spenat ?.
Owe
Svar:
lisa lennartsson
Trackback