Torskrygg med en aning hetta
Publicerat: 2016-03-08
Klockan: 23:31:00
Klockan: 23:31:00
Torskrygg idag till middag, en god fiskbit med sambal oelek.
♥
Torskrygg
Röd lök
Bacon
Sambal oelek
Pressad vitlök
Soltorkade strimlade tomater, i olja
Västerbottenost
Persilja
Grädde
Smör
Skivar löken och skär baconskivorna i strimlor på längden.
Steker lök och bacon tillsammans i ca tre minuter eller tills baconet blir lite knaprigt.
Strimlar den soltorkade tomaten och blandar den med löken och baconet.
Pressar i ett par vitlöksklyftor.
Steker fisken tills den nästan är klar.
Smörjer en ugnsfast form med smör och brer sedan sambal oelek i botten på formen.
♥
Lägger i torskbitarna och lägger över bacon/tomat-fräset.
Toppar med persilja och västerbottenost.
Slår på lite grädde .....
In i ugnen 200 grader, tills osten får färg och det puttrar gott i grädden..

♥
Jättegott, ganska starkt men vi äter blomkål o broccoli till och det neutraliserar det hela!
Potatis eller ris är gott till detta ....
♥

♥
Fisk på menyn denna vecka också, vad har hänt?
Kommentarer
Trackback