Gräddig gryta

Publicerat: 2016-02-09
Klockan: 21:22:00
Blev ingen tid över i söndags att göra iordning skinksteken så den fick bli till en gryta ikväll istället.
Tärnar ca 1 kg skinkstek och bryner tills fin färg och sedan får det puttra på med vatten och fond.
Efter ca 30 minuter är bitarna möra o fina.
Lägger sedan i 2 knippen salladslök och skivade färska champinjoner.
Häller över ett par dl grädde och detta får gosa ihop.
Kryddar med vitpeppar, lökpulver o salt.
Gott med en sallad till och ris eller potatis går lika bra!
Söndagssteken blev en tisdagsgryta, lika gott det!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0