Gratäng med provencalska örter
Publicerat: 2015-03-17
Klockan: 22:53:00
Klockan: 22:53:00
Gjorde ikväll en form med köttfärs och bechamelsås.
♥
Kokar först fusilli tricolore, pastaskruvar i färgerna tre.
♥
Gör en köttfärsröra med lök, frysta provencalska örter (ca 1/3 ask) och hackad chili (ca 1/3 ask).
Saltar & pepprar, en skvätt vatten och lite ketchup och senap.
♥
Gör en bechamelsås med smör, reder med vetemjöl och mjölk.
När såsen är klar vispar jag i två äggulor.
♥
Blandar pastan, köttfärsröran och bechamelsåsen i en form.
Strör över riven västerbotten- och cheddarost och lägger på några minitomater.
♥
In i ugnen 225 grader tills fin färg.

♥
Denna blev ganska het, ta`t lugnt med chilin!

Jättegod till en sallad med majs och grillad paprika....
♥
Kommentarer
Trackback