Svärmors gryta

Publicerat: 2014-11-11
Klockan: 22:52:00
Detta recept fick jag av svärmor för en så där 30 år sedan, och det håller fortfarande.
Blir jättegod smak av vitkålen och den inlagda paprika,
Köttfärs steks ihop med strimlad vitkål, lite lök och en burk inlagd strimlad paprika.
Häll i spadet från paprikan, krydda med vit-, svartpeppar, salt och soja. Låt puttra tills kålen blivit mjuk.
Spetsa med ketchup till önskad smak ...
...jättegott till ris, men idag var det sug efter spaghetti här hemma och det gick lika bra!
November månad är julförberedelsens månad, kul att planera inför advent ....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0