Ett glas rött i maten
Publicerat: 2013-09-17
Klockan: 23:18:28
Klockan: 23:18:28
Pastagratäng med kassler och ananas blir kvällens middag.
500 gram pastafjärilar
2 st italiensk örtbuljongtärningar
600 gram kassler
1 burk ananas (stor burk)
4 dl créme fraiche
5 dl grädde
2 dl chilisås
1 dl rött vin
4 tsk citronpeppar
2,5 dl riven ost

Koka pastafjärilarna i örtbuljongen.
Strimla eller tärna kasslern.
Sätt ugnen på 225 grader.
Då pastan är kokad och avrunnen, varvas pasta, kassler och ananas i en stor form.
Blanda créme fraiche, grädde, chilisås, citronpeppar och vin i en bunke och rör om väl.
Häll såsen över gratängen.
Strö riven ost över gratängen och gratinera ca 20 minuter.
Strö riven ost över gratängen och gratinera ca 20 minuter.
Serveras med en sallad.
Enkel, snabb och god vardagsmiddag!
♥
Kommentarer
Trackback