Ett glas rött i maten

Publicerat: 2013-09-17
Klockan: 23:18:28
Pastagratäng med kassler och ananas blir kvällens middag.
 
500 gram pastafjärilar
2 st italiensk örtbuljongtärningar
600 gram kassler
1 burk ananas (stor burk)
4 dl créme fraiche
5 dl grädde
2 dl chilisås
1 dl rött vin
4 tsk citronpeppar
2,5 dl riven ost
 
Koka pastafjärilarna i örtbuljongen.
Strimla eller tärna kasslern.
Sätt ugnen på 225 grader.
Då pastan är kokad och avrunnen, varvas pasta, kassler och ananas i en stor form.
Blanda créme fraiche, grädde, chilisås, citronpeppar och vin i en bunke och rör om väl.
Häll såsen över gratängen. 
Strö riven ost över gratängen och gratinera ca 20 minuter.
 
Serveras med en sallad.
Enkel, snabb och god vardagsmiddag!
 
 
                                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0