Kyckling i örtkryddor
Publicerat: 2013-10-15
Klockan: 22:26:00
Klockan: 22:26:00
Gjorde en god gryta idag med bland annat färska örter.
Kycklingfiléer (4 st)
Ca 1 liter vatten
3 gula lökar
5 msk tomatpuré
Färska örter blev:
Oregano
Mejram
Sedan hade jag torkade örter:
Rosmarin
Salvia
Mynta
Salt och peppar
Ett knippe färsk gräslök

Bryn kycklingen så den får fin färg på bägge sidorna.
Slå på hälften av vattnet och resten mot slutet.
TIllsätt löken, örtkryddorna och tomatpurén.
Klipp över gräslöken och låt kycklingen brässera på svag värme ca 20 -25 minuter.
Häll på resten av vattnet och red av såsen med maizena och smaka av med salt & peppar.
Servera med en sallad och ris!
♥
Kommentarer
Trackback