Kassler, brie och plopp

Publicerat: 2013-10-16
Klockan: 22:06:42
Ofta när jag kommer på att rulla in nåt i nåt... så blir det nästan jämt fetaost eller ädelost som kommer emellan.
 
Nu blev det annat, kassler fylld med brieost.
 
Skivade kassler, klämde till en liten "korv" brieost på varje skiva.
Rullade sedan en skiva bacon runt ...
 
In i ugnen på 225 grader tills osten smält lite och allt har fått lite färg och yta.
 
Vispade ihop grädde med mycket paprikapulver, salt, peppar och senap.
Häller detta i formen samt en påste sugarsnaps, sedan in i ugnen igen tills allt har gosat ihop sig.
Det blev jättegott!
Vi åt sallad och ris till detta.
 
Bakade lite också....
 
Ploppkakor
200 gram smör
1 dl socker
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 påse plopp
En förpackning noblesse
 
Kör smör, socker, mjöl och bakpulver i matberedare.
Rulla 24 bollar och stoppa i formar.
Tryck ett hål i mitten och stick ner en halv plopp.
In i ugnen på 175 grader 10-15 minuter.
Ta ut dem och lägg på en noblesse som får smälta.
 
Snabba och enkla gósaker!
Ha en skön onsdagskväll....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0