Pepprig kyckling
Publicerat: 2013-04-21
Klockan: 22:42:07
Klockan: 22:42:07
Idag blev det GRÖNPEPPARKYCKLING MED SOLTORKADE TOMATER till middag.

1 kg kyckling
200 g smör
2 msk dijonsenap
3 msk äkta kinesisk soja
2 msk grönpeppar
200 g creme bonjour färskost med örter
4 dl vispgrädde
Soltorkade tomater
Sätt ugnen på 200 grader och låt kycklingen stå inne i ca 30 minuter.
Skiva kycklingen på längden och lägg dom sedan i en ugnsfast form.
Skär de soltorkade tomaterna i bitar, ca 5-7 st.
Mortla grönpepparn
Koka samman smör, dijonsenap, soja, färskost, vispgrädde, grönpeppar och de soltorkade tomaterna i en kastrull.
När det har kokat upp häll såsen över kycklingen och låt stå i några timmar, gärna över natten.
Sätt ugnen på 200 g och låt kycklingen stå inne i ca 30 minuter eller tills den ser färdig ut.
Servera med en sallad, ris eller potatis.
Jag stekte potatis och lite rotfrukter till.....
Det var jättegott !
Kommentarer
Trackback