Svensk sommar...
Publicerat: 2012-06-17
Klockan: 13:00:00
Klockan: 13:00:00
....och middagen blev inomhus igårkväll, men vi hade ändå lika trevligt och kul som om det varit solsken!
♥
Ett litet tips om gott tillbehör till grillat vill jag dela med mej till er..
Fyllda champinjoner.
Nu hade jag turen och fick tag i jättestora grillchampinjoner.
Ta bort foten och gräv ur lite i hatten.
Fyllning;
Steker detta omgångar, bacon, lök.
Tillsätter sedan hackade färska tomater (tar ur innehållet först) och champinjonfötterna
Sen i med ngr klyftor vitlök,
Rör i creme fraiche och persilja.
♥
Fyll hattarna med detta och på med riven ost och gratinera i ugn ca 30 minuter.
Gottigt värre!

♥
Ett litet tips om gott tillbehör till grillat vill jag dela med mej till er..
Fyllda champinjoner.
Nu hade jag turen och fick tag i jättestora grillchampinjoner.
Ta bort foten och gräv ur lite i hatten.
Fyllning;
Steker detta omgångar, bacon, lök.
Tillsätter sedan hackade färska tomater (tar ur innehållet först) och champinjonfötterna
Sen i med ngr klyftor vitlök,
Rör i creme fraiche och persilja.
♥
Fyll hattarna med detta och på med riven ost och gratinera i ugn ca 30 minuter.
Gottigt värre!

Kommentarer
Trackback