Svensk sommar...

Publicerat: 2012-06-17
Klockan: 13:00:00
....och middagen blev inomhus igårkväll, men vi hade ändå lika trevligt och kul som om det varit solsken!



Ett litet tips om gott tillbehör till grillat vill jag dela med mej till er..
Fyllda champinjoner.
Nu hade jag turen och fick tag i jättestora grillchampinjoner.
Ta bort foten och gräv ur lite i hatten.
Fyllning;
Steker detta omgångar, bacon, lök.
Tillsätter sedan hackade färska tomater (tar ur innehållet först) och champinjonfötterna
Sen i med ngr klyftor vitlök,
Rör i creme fraiche och persilja.


Fyll hattarna med detta och på med riven ost och gratinera i ugn ca 30 minuter.
Gottigt värre!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0