Nyårsafton med en trerättersmiddag

Publicerat: 2016-01-03
Klockan: 13:59:00
♥ 


Krämig löksoppa med lax, räkor och pepparrot till förrätt....
Fylld fläskfilé med philadelphiaost (vitlök & örter), färsk basilika, lufttorkad skinka och soltorkade tomater ..
Avocadomousse till detta och ugnsbakad sötpotatis med rödbetor!
 
Chokladmousse med After eight till efterrätt!



6 små portioner (jag gjorde dubbel sats)
1/2 + 1 dl vispgrädde
25 gram ljus choklad
25 gram mörk choklad
8 plattor After eight
Koka 1/2 dl grädde i en kastrull.
Ta den från plattan och blanda i chokladen och After eight, rör tills det smälter.
Låt svalna i rumstemperatur.
Vispa resten av grädden. Vänd ner den i chokladen.
Rör försiktigt så att det inte blandar sig helt, snyggt med lite marmorerat.
Tack mina vänner för ett Gott slut på detta år !!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0