Långbakad högrev

Publicerat: 2021-09-21
Klockan: 22:14:00
I helgen blev det en bit högrev i låg värme i ugn i 4-5 timmar...

Lång tid tog det men den sköter ju sig själv där inne, kryddad o klar.
 
Ut efter 4,5 timme, 67 grader innertemperatur, den får vila.
 
Under skivas potatis som varvas med parmesanos, salt o peppar och en halv liter grädde hälls över, in i ugn 50 minuter.

Helt perfekt kött, lite rosa o fint inåt, tunt skiva!
 
 
Rensar kantareller och smörsteker på några direkt, resten förvälls och förpackas och fryses in. Julens kantarellomelett med västerbottensost är räddad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0