Torskrygg på två vis

Publicerat: 2017-07-18
Klockan: 23:05:00
Tisdagens middag blir torskrygg på en bädd av spenat & creme fraiche.
 
Ugn 225 grader.
Halverar potatisen och blandar den med olja, salt & peppar.
 
Ställer in i ugnen ca 15 minuter innan fisken.
 
Saltar och pepprar fisken och ställer in i ugnen ca 20 minuter bredvid potatisen.
 
Vispar ihop hackad spenat med creme fraiche och pressad vitlök.
 
Tar ut fisken och potatisen.
Lägger vispet i botten av en ugnsfast form, lägger över fisken och potatisen, får sedan gotta sig i ugnen ca 5 minuter.
 
Praktiskt, det här med att göra allt i ett i ugnen.
 
 
Förra veckan gjorde jag nåt liknande, också med torskrygg.
Blandade då creme fraichen med hackad chili och gräslök. 
Snabbt, enkelt och så gott! 
Torsk med sting!
 

Kommentarer
Postat av: Owe Modigh

Hej ! Du har glömt skriva hur mycket Cream fraiche samt spenat ?.

Owe

Svar: Oj, men jag brukar göra lite olika beroende på hur mycket krämig jag vill att den ska bli, troligtvis två små burkar eller en stor.En normalpåse spenatblad.
Tack för påminnelsen ....
lisa lennartsson

2017-09-06 @ 09:38:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0