Nyårsafton med en trerättersmiddag
Publicerat: 2016-01-03
Klockan: 13:59:00
Klockan: 13:59:00
♥
♥
♥
Krämig löksoppa med lax, räkor och pepparrot till förrätt....
♥
Fylld fläskfilé med philadelphiaost (vitlök & örter), färsk basilika, lufttorkad skinka och soltorkade tomater ..
♥
Avocadomousse till detta och ugnsbakad sötpotatis med rödbetor!
♥
Chokladmousse med After eight till efterrätt!
♥
6 små portioner (jag gjorde dubbel sats)
1/2 + 1 dl vispgrädde
25 gram ljus choklad
25 gram mörk choklad
8 plattor After eight
♥
Koka 1/2 dl grädde i en kastrull.
Ta den från plattan och blanda i chokladen och After eight, rör tills det smälter.
Låt svalna i rumstemperatur.
Vispa resten av grädden. Vänd ner den i chokladen.
Rör försiktigt så att det inte blandar sig helt, snyggt med lite marmorerat.
♥
Tack mina vänner för ett Gott slut på detta år !!
Kommentarer
Trackback