Torskrygg med annan smak än tänkt
Publicerat: 2016-04-21
Klockan: 22:47:32
Klockan: 22:47:32
Ikväll blev det torskrygg med smak av ingefära istället för pepparrot!
♥
Så kan det gå när virrpannan handlar, jag märkte det inte förrän jag skalade pepparroten och den doftade ingefära.
Men det gick lika bra det!
♥
Lägger den tinade torskryggen i en ugnsfast form, saltar o pepprar.
♥
Lägger över bladspenat (200 g) och ett knippe persilja.
♥
Rör ihop creme cheese med smak av vitlök & örter, en burk creme fraiche, riven ingefära eller pepparrot, 1/2 pressad citron, salt o peppar.
♥
Klickar detta över fisken o spenaten!
♥
Ställer in i ugnen, 200 grader i ca 20 minuter.
Blev faktiskt god smak av ingefäran men jag har nog inte kommit på den kombinationen själv!
♥
Gott med kokt potatis till eller ännu godare kanske med pressad potatis....
Kommentarer
Trackback