Torskrygg med annan smak än tänkt

Publicerat: 2016-04-21
Klockan: 22:47:32
Ikväll blev det torskrygg med smak av ingefära istället för pepparrot!
Så kan det gå när virrpannan handlar, jag märkte det inte förrän jag skalade pepparroten och den doftade ingefära.
 
Men det gick lika bra det!
 
Lägger den tinade torskryggen i en ugnsfast form, saltar o pepprar.
Lägger över bladspenat (200 g) och ett knippe persilja.
Rör ihop creme cheese med smak av vitlök & örter, en burk creme fraiche, riven ingefära eller pepparrot, 1/2 pressad citron, salt o peppar.
Klickar detta över fisken o spenaten!
Ställer in i ugnen, 200 grader i ca 20 minuter.
 
Blev faktiskt god smak av ingefäran men jag har nog inte kommit på den kombinationen själv!
Gott med kokt potatis till eller ännu godare kanske med pressad potatis....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0