Tips till grill

Publicerat: 2013-04-28
Klockan: 19:14:00
Idag har vi grillat revbensspjäll och gjorde en glaze efter recept av Leila...
 
Glaze till revbensspjäll
1 dl ketchup
1 dl soja
1 dl råsocker
2 msk sesamolja
0,5 dl honung, flytande
1 bit ingefära, färsk (stor som en tumme)
2 vitlöksklyftor
 
Kokar revbensspjällen först med lök, morötter och vitlök.
Koka långsamt i vatten tills de blivit möra och köttet nästan faller av benen.
 
Glazera sedan och grilla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0