Marinerade spjäll

Publicerat: 2017-11-25
Klockan: 23:50:00
Den tänkta skogsutflykten skippades idag, visst, solen kom men bara för en kort stund.
 
Mysigare att umgås med barn & barnbarn, granriset, mossan och lingonriset får bärgas en annan dag!
 
Glasstime...
 
Marinerade revbensspjäll
 
 
Förkokar ett par kilo spjäll, ca en timme.
Gör en marinad, häller det över spjällen, får stå så från morgonen till kvällningen.
 
Marinad:
Rapsolja
Hoisinsås
Honung
Sambal Oelek
Soja
Sweet chili
Pressad vitlök
Salt & peppar
 
 
In i ugnen, 125 grader, ca 1 timme.
 
Så gott till en krämig ostig potatisgratäng!
 
Dessa goda, söta, smarriga och kryddstarka spjäll blir en självklar rätt på julbordet här hemma!
 
Hoppas ni också haft en fin dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0