Fröknäcke

Publicerat: 2017-03-06
Klockan: 17:01:00
Kom på att mitt knäcke är helt slut och bakar två plåtar ....
200 g solrosfrön
1 dl hela linfrön
3 dl sesamfrön
2 msk fiberhusk
2 msk kokosmjöl (eller mandelmjöl)
1 tsk salt
5 dl vatten
1/2 dl vallmofrön
Flingsalt
 
Ugnen 160 grader, varmluft
Blanda allt utom vallmofrön och flingsalt, i en bunke.
Bred ut smeten tunt på två plåtar klädda med bakplåtspapper.
Vila i 5-10 minuter.
Strö över flingsalt och vallmofrön.

Grädda i ca 70 minuter.
 
Så gott!
 
En sådan dag väcker vårkänslorna till liv och inbjuder till lite shopping av blomster.
 
En Mårbackapelargon ....
....och några sticklingar från Blomsterlandet.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0