Kladdchokladcookies

Publicerat: 2015-09-23
Klockan: 22:40:00
Ikväll bakade jag en favorit i repris, kladdiga chokladcookies.
Ca 25 st (Jag fick 18 stycken, de kanske blev lite väl stora)
 
50 g smör, rumsvarmt
1 1/2 dl farinsocker
1 dl strösocker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
1/2 dl kakao
1 nypa salt
200 g mörk choklad 70 %, smält
1 tsk bakpulver
2 1/2 dl vetemjöl
Vispa smör, farinsocker och socker poröst i en bunke.
Tillsätt äggen och vispa en stund till.
 
Tillsätt vaniljsocker, kakao, salt och choklad.
Blanda bakpulver med mjölet och rör ner det i smeten.
Låt smeten vila i kylen i ca 15 minuter.
Sätt ugnen på 175 grader.
 
Klicka ut ca 1 msk smet till varje kaka på en plåt med bakplåtspapper.
Lägg dem ganska glest då kakorna flyter ut.
 
Grädda kakorna mitt i ugnen i 12 - 13 minuter.
Låt dem svalna på plåten.
 
Knapriga på ytan och kladdiga inuti!
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Ååå vad gott hoppas dom är så mycket lchf så jag kan mumsa många imorgon 😎😎😎😎😎

2015-09-25 @ 20:45:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0