Gratäng med provencalska örter

Publicerat: 2015-03-17
Klockan: 22:53:00
Gjorde ikväll en form med köttfärs och bechamelsås.
Kokar först fusilli tricolore, pastaskruvar i färgerna tre.
Gör en köttfärsröra med lök, frysta provencalska örter (ca 1/3 ask) och hackad chili (ca 1/3 ask).
Saltar & pepprar, en skvätt vatten och lite ketchup och senap.
Gör en bechamelsås med smör, reder med vetemjöl och mjölk.
När såsen är klar vispar jag i två äggulor.
Blandar pastan, köttfärsröran och bechamelsåsen i en form.
 
Strör över riven västerbotten- och cheddarost och lägger på några minitomater.
In i ugnen 225 grader tills fin färg.
Denna blev ganska het, ta`t lugnt med chilin!
 
Jättegod till en sallad med majs och grillad paprika....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0