Stekt torskfilé med mos
Publicerat: 2015-01-28
Klockan: 22:53:00
Klockan: 22:53:00
Nu var det på tiden att äta lite fisk, händer allt för sällan här hemma.
Torskfilé
Bacon
Bladpersilja
Röd lök
Färska champinjoner
Balsamvinäger
Salt & peppar
♥
Salta torskfilén och låt det rimma i ca 10 minuter.
♥
Strö på vitpeppar och stek filéerna i smör 3-4 minuter på varje sida.
♥
Stek bacon, färska champinjoner skurna i fjärdedelar med smör i en het stekpanna.
Tillsätt skalad skivad rödlök och balsamvinäger.
Smaka av med salt och peppar.
Vänd ned bladpersilja.
Lägg detta över filéerna.
♥
Vardagskväll och för att underlätta och snabba på det hela blir det pulvermos till detta, helt ok om man bygger om den lite.
Gör den på mjölk istället för vatten.
Knäcker i ett ägg, många klickar smör och en halv påse riven västerbottenost, salt & peppar.
♥
Det blev en smaklig måltid!
♥
Trackback