Gratäng med påskrester

Publicerat: 2015-04-14
Klockan: 22:57:00
Har ni kvar av påskskinkan, varför inte göra en god gratäng på den?
Kokar Farfalle (fjärilar).
Tärnar skinkan och steker på den lite.
Knapersteker bacon.
Blandar detta med den färdigkokta pastan i en ugnsfast form och smular i en ädelsost, kryddar med svart och vit peppar, rör om.
Steker skivor av färska champinjoner och lägger ovanpå samt några skivor paprika.
Häller på ett par dl grädde och ställer in i ugnen så att grädden & osten får puttra ihop.
En god gratäng blev det, serveras med en fräsch sallad!
 ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0