Kyckling i örtkryddor

Publicerat: 2013-10-15
Klockan: 22:26:00
Gjorde en god gryta idag med bland annat färska örter.
 
Kycklingfiléer (4 st)
Ca 1 liter vatten
3 gula lökar
5 msk tomatpuré
 
Färska örter blev:
Oregano
Mejram
 
Sedan hade jag torkade örter:
Rosmarin
Salvia
Mynta
Salt och peppar

Ett knippe färsk gräslök
 
Bryn kycklingen så den får fin färg på bägge sidorna.
Slå på hälften av vattnet och resten mot slutet.
TIllsätt löken, örtkryddorna och tomatpurén.
Klipp över gräslöken och låt kycklingen brässera på svag värme ca 20 -25 minuter.
Häll på resten av vattnet och red av såsen med maizena och smaka av med salt & peppar.
 
Servera med en sallad och ris!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0