Bakslag

Publicerat: 2012-04-01
Klockan: 22:54:00

Inte kul att på lördagsmorgonen vakna upp till en vit trädgård.

Vilken skillnad mot för förra helgen, men men det är väl så april kan och kommer att vara, ena dagen vår andra dagen vinter.

Perra ansade äppelträden i helgen, så det nu finns det kvist att plockas och eldas upp.  Vi eldade upp lite på lördag kväll men finns en hel del kvar.

Vi fick den stora äran att få ha lilla Isa här lördagkväll. Som vanligt aldrig nåt besvär, hon är alltid glad, en liten solstråle. Efter bubbelbad och lite välling knoppar hon in.

Finns det nåt härligare att få gå och lägga sig och ligga och titta på den lilla gobiten som ligger där och sover så sött efter en dag med mycket spring och lek.

Morgonen blir tidig, vi ligger o myser lite innan vi kliver upp vid 06.30. Frukost och sen är det full fart igen, roligast är att tömma kökslådor o skåp och jaga missarna.

Isa och jag tar en kort morgonpromenad och Isa tar sig en förmiddagslur i vagnen.

 

Jag passar då på att måla en gammal ram som jag haft liggandes hur länge som helst. Nu sitter den där den ska, på toa!

Det blir också en liten shoppingtur. Kom hem med lite smått & gott, bl a vippor, penséer och en tupp som tydligen bara jag tyckte om. Visst har den nåt speciellt, eller?

 

Penséerna kom också på plats..

Eftermiddagen bjöd på en härlig hockeymatch! Nu kan man pusta ut för den här gången..

Planerna blir inte alltid som man tänkt sig, skulle i periodvila gå ut o sätta i vipporna i jasminebusken men vädret ville annorlunda, från sol till snö- och hagelstorm. Jaja det får vänta till en annan dag.

 

Trots vädret har det varit en skön helg♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan du skriva lite om dig själv och din blogg. Hur gammal du är, vad du bloggar om och varför du bloggar?
RSS 2.0